oogcentrum-thijssen-bemmel-slide-winactie-1

Winactie: Wie is de meest klantvriendelijke ondernemer van Bemmel?

Klantvriendelijkheid is belangrijk, of u nu de supermarkt, een eenmanszaak, een restaurant of een dienstverlener bezoekt. Bij Thijssen Optiek in Bemmel proberen we altijd net dat beetje extra voor u als klant te doen, om te zorgen dat u met een tevreden gevoel naar huis gaat. Voelt dat voor u ook zo? Breng dan uw stem uit en maak kans op een van de waardebonnen van €100,-! 

Maak kans op een waardebon €100,-

Wie is Bemmels' meest klantvriendelijke ondernemer? Van 7 december 2017 tot en met 31 januari 2018 heeft u de kans om uw stem uit te brengen. De winnaar en de nummers 2 en 3 worden bekend gemaakt tijdens de ALV op maandag 26 maart 2018. Onder alle inzendingen worden drie waardebonnen van ieder €100,- verloot. Deze zijn te besteden bij alle ondernemers in Bemmel!  

Stemt u op Thijssen Optiek?

Of op een van de andere ondernemers? Wat u ook doet, de informatie die u deelt is belangrijk voor ons als ondernemers. Alle informatie die we met deze actie ontvangen zullen we gebruiken om de winkel en onze service nog beter te maken.

Verdient Thijssen Optiek de titel "Klantvriendelijkste ondernemer Bemmel 2018"? Geef op www.beleefbemmel.nl/winactie uw top 3 door en maak kans op mooie prijzen!


Top